Teknoloji

Galaxy Z Fold 4’ün önemli özellikleri test sonucunda görüldü

galaxy z fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, büyük ihtimalle ağustos ayının ilk yarısında resmiyet kazanacak. Z Flip 4’ün önemli özellikleri bir süre önce internete sızan benchmark testi sonucuyla görülmüştü. Test sonucu Snapdragon 8 Plus Gen 1, Android 12 ve 8 GB RAM gibi özellikleri göstermişti. Z Fold 4’ün özellikleri de yine Geekbench’in veri tabanında görüldü.

Telefon veri tabanında SM-F936U model numarasıyla boy gösteriyor. Bu da testten geçenin cihazın ABD versiyonu olduğu anlamına geliyor. Snapdragon 8 Plus Gen 1, 12 GB RAM ve Android 12 işletim sistemi Z Fold 4’ün sonuç sayfasında da görülüyor.

Z Fold 3’ün sadece 12 GB RAM seçeneğine sahip olduğunu düşününce Z Fold 4’ün de sadece bu seçenekle gelmesi muhtemel görünüyor.

galaxy z fold 4Bellek kapasitesinde değişim beklense de, Samsung’un depolama alanında maksimum seçeneği 512 GB’den 1 TB’a çıkarmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fold 4’ün Fold 3’ten daha hafif olacağı belirtilirken, 4400 mAh pil kapasitesinde bir değişim olmayacağı belirtiliyor.

Dedikodulara göre, Samsung Galaxy Z Fold 4 daha az kırışıklık gösteren bir katlanabilir ekranla gelecek. Telefonla ilgili haberlere önümüzdeki dönemde yenilerinin eklenmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER