Teknoloji

Galaxy Z Fold 4’ün ekranlarının detayları ortaya çıktı

galaxy z fold 4

Samsung’un bu yıl içinde tanıtılacak yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda artmış durumda. Söz konusu sızıntıların en yenisi, telefonun iç ve dış ekranlarıyla ilgili önemli bilgiler veriyor.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, Samsung iç ekranda Z Fold 3’e kıyasla çok az daha geniş bir panel kullanacak. Bu tercih 6:5 görüntü oranını beraberinde getirecek.

Kapak ekranı ise Z Fold 3’ünkinden çok az daha kısa olacak ve daha kareye yakın bir görüntü oranı sunacak. Z Fold 3’te 24.5:9 olması beklenen görüntü oranının Z Fold 4’te 23:9 olması bekleniyor. Sayfanın en üstünde dış ekranların, hemen altta ise iç ekranların karşılaştırmasını görebilirsiniz.

Yeni sızıntılara göre, Galaxy Z Fold 4 25W şarj desteğine sahip 4400 mAh pille gelecek. Telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 10 megapiksel 3x telefoto kamera da ana kameraya eşlik edecek. Samsung’un Z Fold 4 ve Z Flip 4 satışları konusunda beklentilerinin yüksek olduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER