Teknoloji

Galaxy Z Fold 4’ün ekranları için yeni iddia

galaxy z fold 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarından biri olan Galaxy Z Fold 4, önümüzdeki hafta tanıtılacak. Tanıtım öncesinde telefona dair sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların en yenisi Z Fold 4’ün kapak ekranını koruyan camla ilgili.

Duyumcu Ahmed Qwaider’in paylaşımına göre, Z Fold 4’ün arka paneli ve kapak ekranı Corning Gorilla Glass Victus+ camla korunacak. Samsung Z Fold 3’te orijinal Gorilla Glass Victus’u kullanmıştı.

Samsung’un katlanabilir iç ekranda ise “Süper Ultra İnce Cam” tercih etmesi bekleniyor. Yeni menteşe tasarımının ekrandaki kırışıklığı azaltacağı da öngörüler arasında yer alıyor.

Qwaider, telefona dair başka bilgiler de paylaştı. Z Fold 4’ün de selefi gibi 4270 mAh pil ve 25W şarj desteğiyle gelmesi bekleniyor. Ancak Samsung’un süreci hızlandırmak için bazı değişiklikler yapabileceği de belirtiliyor. Z Fold 3’te yarım saatin sonunda pil yüzde 33 oranında doluyor. Z Fold 4’te bu oranın yüzde 50 seviyesine çıkması öngörülüyor.

Samsung’un Z Fold 4’te kamera konusunda da iyileştirme yapması bekleniyor. Ana kamera çözünürlüğünün 12 megapikselden 50 megapiksele çıkacağı, telefoto modülünün de 2x yerine 3x yakınlaştırma yapacağı belirtiliyor. Kapak ekranındaki 16 megapiksel kamerada ve iç ekrandaki ekran altı 4 megapiksel kamerada değişiklik beklenmiyor.

Galaxy Z Fold 4’ün kapak ekranının daha ince çerçevelere sahip olacağı söylentiler arasında yer alıyor. Bu söylentilerin doğru olup olmadığını görmek için önümüzdeki haftayı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER