Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 4’te yeni renk seçeneği: ‘Burgundy’

galaxy z fold 4 burgundy
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 4, artık ‘Burgundy’ renk seçeneği ile de kullanıcıların karşısına çıkıyor. Sınırlı sayıda üretilen bu renk, mevcut renk yelpazesine yeni bir üye olarak ekleniyor. Galaxy S22 Serisi’nde de yer alan Burgundy, Galaxy Z Fold4 modelinde de kullanıcıların tercihleri arasında yer almayı hedefliyor.

Galaxy Z Fold 4, 50MP geniş lens ve 30x Space Zoom özellikleri ile daha iyi fotoğraflar ve videolar sunmayı amaçlıyor. Katlanabilir yapısı ve kamera modları ile kullanıcıların fotoğraf çekme deneyimini geliştirmeyi hedefleyen telefon, daha parlak sensörü ile de hem gece hem gündüz daha net görüntüler elde etmeyi amaçlıyor.

Katlanabilir telefon, Kapak Ekranı özellikleri sayesinde hem akıllı telefon hem de tablet deneyimini kullanıcılara sunuyor. Kapak kapalıyken akıllı telefon, açıldığında ise tablet deneyimi yaşatan bu ürün, aynı zamanda kullanım kolaylığı için optimize edilmiş.

Z Fold 4, yeni ‘Burgundy’ renk seçeneğinin yanı sıra Graygreen, Beige ve Phantom Black gibi renklerle de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu çeşitli renk seçenekleri ile her zevke hitap eden Galaxy Z Fold4, kullanıcıların ilgisini çekmeye devam ediyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
İLGİLİ HABERLER