Teknoloji

Galaxy Z Fold 4 108 megapiksel ana kamerayla gelecek

galaxy z fold 4 kamera özellikleri

Samsung Galaxy Z Fold 4, büyük ihtimalle önümüzdeki yaz içinde tanıtılacak. Katlanabilir ekranlı akıllı telefona dair haberlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların en yenilerinden biri, Z Fold 4’ün ana kamerasıyla ilgili.

Ünlü duyumcu Dohyun Kim’e göre, katlanabilir telefonda ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Bu iddia, telefonun kamera modülünün tamamının S22 Ultra’yla aynı olabileceğini düşündürüyor.

Burada da devreye başka bir duyumcu giriyor. “@chunvn8888” rumuzlu duyumcu, 10 megapiksel periskop kamera dışında S22 Ultra ve Z Fold 4’ün arka kameralarının aynı olacağını belirtti. Bu paylaşım, Z Fold 4’te de 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 12 megapiksel 3x telefoto kameranın bulunacağı anlamına geliyor.

Mevcut Samsung Z Fold 3’te 4 megapiksel çözünürlüklü ön kamera bulunuyor. Z Fold 4’te bunun yerini 10 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın alması bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 4 büyük ihtimalle Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonda S Pen için özel bir yuva bulunması ihtimali ise giderek azalmış gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER