Teknoloji

Galaxy Z Fold 4 daha fazla depolama alanı seçeneğiyle gelecek

galaxy z fold 4

Samsung Galaxy Z Fold 4 hakkındaki sızıntılar son zamanlarda iyiden iyiye artmış durumda. Bunlara bir yenisi daha eklendi. Söz konusu sızıntıların en yenisi, telefonun dahili depolama alanı seçeneklerinin 1 TB’a kadar uzanacağını gösteriyor.

Söz konusu alan, Galaxy Z Fold 3’ün sunduğu maksimum depolama alanının iki katına tekabül ediyor. 1 TB depolama alanının “dijital içerik istifçisi” olarak tanımlanabilecek insanlar için bile fazlasıyla yeterli olacağı söylenebilir.

Samsung’un Z Fold 4’ü hangi fiyat karşılığında satacağı belirsizliğini koruyor. Şirket Z Fold 3’ün 512 GB depolama alanına sahip versiyonunu ABD’de 1899 dolar karşılığında satışa sunmuştu. Dolayısıyla 1 TB kapasiteli Z Fold 4’ün 2000 doların üstünde bir fiyat karşılığında satışa sunulması sürpriz olmayacaktır.

Z Fold 3’te microSD kart desteği bulunmadığı için depolama alanının büyüklüğü önem taşıyordu. Z Fold 4’ün de microSD kart desteği sunması beklenmiyor. Dolayısıyla depolama alanı seçeneklerinin artırılması ileriye doğru atılan ciddi bir adım olarak tanımlanabilir.

Daha önce çıkan haberlere göre, Galaxy Z Fold 4 selefinden daha hafif olacak. Katlanabilir ekranlı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunması bekleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4400 mAh kapasiteli pil veriyor.

İLGİLİ HABERLER