Teknoloji

Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve S21 FE’nin çıkışı için yeni iddia

galaxy z fold 2 inceleme 3 samsung katlanabilir telefon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un önümüzdeki dönemdeki çıkış takviminde göze çarpan ilk ürünler Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 ve S21 FE oluyor. Yeni bir iddiaya göre, bu üç telefon ağustos ayının sonlarında resmiyet kazanacak.

Samsung son birkaç yıldır ağustos aylarında Galaxy Note serisinin üyelerini tanıtıyordu. Güney Koreli Yonhap’ın haberine göre, şirket yeni akıllı telefonlarıyla bu geleneği farklı bir şekilde de olsa sürdürmeyi ve Galaxy Note serisinin boşluğunu doldurmayı planladığı söyleniyor.

Söz konusu üç telefonla ilgili sızıntı ve iddialar uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ancak telefonların çıkış tarihi hâlâ gizemini koruyor. Dedikodularda S21 FE’nin çıkışı için ağustos ayı işaret edilirken, katlanabilir telefonların çıkışının ekim ayını bulabileceği belirtilmişti. Yonhap’ın haberi ise katlanabilir telefonlar için bekleyişim o kadar da uzun sürmeyebileceğini gösteriyor.

İddialara göre, Samsung Galaxy Z Fold 3 S Pen desteğiyle gelecek. Z Flip 3 (veya Z Flip 2) ise daha uygun fiyatlı bir katlanabilir telefon seçeneği olarak kullanıcılarla buluşacak. S21 serisine katılacak olan S21 FE’nin ise serinin genel özelliklerini yansıtması, ancak fiyat için bazı özelliklerden taviz vermesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER