Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2 tanıtım materyallerinde görüldü

galaxy z fold 2 inceleme 3 samsung katlanabilir telefon

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2’nin önümüzdeki yaz ayları içinde resmiyet kazanması bekleniyor. Tanıtım için henüz kesin tarih açıklanmasa da, yeni sızıntılar sayesinde daha fazla detayı görmek mümkün oluyor.

Bu tanıtım materyalleri, Galaxy Z Fold 3’ün S Pen desteğine sahip olacağını gözler önüne seriyor. Buna ek olarak, Galaxy Z Flip 2’de de arka kamera sisteminin dikey olması ön plana çıkıyor.

Z Fold 3’te ön kameranın ekranın içine yerleştirileceği de sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor. Buna ek olarak, bu kameranın ekranın kenar kısmına yerleştirileceği anlaşılıyor. Ekranın 90 derece bükülebilmesi ve S Pen desteğinin varlığı bunu gösteriyor.

Z Fold 3’ün arkasında ise yine yatay biçimde yerleştirilmiş üç arka kamera bulunacak. Ancak bu kamera adasının küçük olacağı ve LED flaşın kameraların hemen altına yerleştirileceği görülüyor. Telefonun iki tarafında da boşluk olmadan tamamen katlanabileceği de fotoğrafların gösterdikleri arasında bulunuyor.

Galaxy Z Fold 3 ile birlikte tanıtılması beklenen Z Flip 2’nin hem arkasının hem de önünün Gorilla Glass Victus ile korunacağı ve arka kameranın yanına daha büyük bir ekranın yerleştirileceği belirtiliyor. Z Flip serisini bir tür moda aksesuarı olarak konumlandıran Samsung’un telefon için en az dört renk seçeneği sunması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER