Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 üç renk seçeneğiyle gelecek

galaxy z fold 3

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı telefonlarından biri olan Galaxy Z Fold 3, büyük ihtimalle ağustos ayında resmiyet kazanacak. 91Mobiles sitesi telefonun siyah, pembe ve yeşil renk seçeneklerini gösteren bir görseli paylaştı.

Parlak ve gradyan renkler yerine daha yumuşak tasarımları tercih etmiş gibi görünen Samsung, arka panelin parmak izlerini çok belli etmesinin önüne geçmişe benziyor. Görseller bunun dışında yeni bir şey söylemiyor. Ancak daha önce konuşulan bazı şeyleri doğruluyor.

En önemli doğrulama, iç ekrandaki ön kameranın yeriyle ilgili. Samsung’un ön kamerayı bu ekranın içine yerleştireceği haberi daha önce gündeme gelmişti. Görseller bu tercihi doğruluyor. Dış ekranda ise kameranın ekrandaki deliğe yerleştirileceği görülüyor.

Görsellerde S Pen desteğiyle ilgili bir ipucu yok. Bu desteğin sunulmasına kesin gözüyle bakılsa da, işleyişinin nasıl olacağıyla ilgili kafa karışıklığı hâlâ devam ediyor.

Galaxy Z Fold 3 ile ilgili pek çok şey şimdiden biliniyor. Üçlü kamera adasının telefonun kasasına daha iyi yerleştirildiği görülürken, cihaz tamamen açıldığında kullanıcıların karşısına 7.55 inçlik bir ekranın çıkacağı konuşuluyor. Telefon için sunulan renk seçeneklerine yenilerinin eklenip eklenmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER