Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 Snapdragon 888 ile testten geçti

galaxy z fold 3

Samsung Galaxy Z Fold 3 büyük ihtimalle ağustos ayında resmiyet kazanacak. Güney Koreli şirketten henüz resmi bir açıklama gelmese de, telefonla ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak Geekbench benchmark testi sayesinde Galaxy Z Fold 3’le ilgili önemli detayları görmek mümkün oldu.

Katlanabilir ekranlı telefonun ABD’de satılacak versiyonu SM-F926U, model numarasıyla Geekbench’in testinden geçti. Android 11 işletim sistemi, 12 GB RAM ve Qualcomm Snapdragon 888 işlemci gibi özellikler testin sonuç sayfasında görülüyor.

Test sonucu telefonla ilgili başka detay vermiyor. Ancak ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtları S Pen desteği, 5G bağlantısı ve NFC gibi özellikleri görmeyi sağlamıştı.

galaxy z fold 3Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi USB-C girişi üzerinden doldurulan 4275 mAh kapasiteli pil sağlayacak. Telefonda 6.23 inç kapak ekranı ve 7.55 inç büyüklüğünde iç ekran bulunacak.

Samsung Galaxy Z Fold 3, toplamda beş kamerayla gelecek. 12 megapiksel çözünürlüklü üç arka kamera, 16 megapiksel ekran içine yerleştirilen ön kamera ve kapak ekranındaki 10 megapiksel kamera Z Fold 3’te kullanıcıları bekleyecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER