Teknoloji

Galaxy Z Fold 3’ün ön kamerası için yeni iddia

Samsung Galaxy Z Fold 2 3 ile ilgili tüm detaylar paylaşıldı [Video]

Samsung’un Galaxy Z Fold 3 adıyla resmiyet kazanması beklenen yeni katlanabilir telefonuyla ilgili haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Bu haberlerde akıllı telefonun ön kamerasının konumu ciddi bir yer tutuyor. Yeni bir Twitter paylaşımı, Galaxy Z Fold 3’ün ön kamerasıyla ilgili tartışmalara son verebilir.

Android Police sitesinde de yazarlık yapan duyumcu Max Winebach, “Doğrulayabilirim: Fold 3 ekranın içine yerleştirilmiş ön kameraya sahip” şeklinde bir tweet attı. Bu konuda henüz Samsung’dan net bir işaret gelmese de, geçmiş dedikoduları da göz önüne alınca Winebach’ın paylaşımı biraz daha ilgi çekici hâle geliyor.

Samsung’un “Panel Altı Kamera” (UPC) ismiyle tescillediği teknolojiyi kullanacağı ilk telefonun Galaxy S21 serisinin üyelerinden biri olacağı söylense de, bu söylenti gerçeğe dönüşmemişti. UPC teknolojisini önce bir dizüstü bilgisayarda kullanmayı tercih eden Samsung’un mobil açılımı ise Z Fold 3’le yapacağı iddiası ise şubat ayında gündeme gelmişti.

Galaxy Z Fold 3 temmuz ayında veya ağustosta kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Tanıtım tarihi gelenen kadar akıllı telefonla ilgili yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER