Teknoloji

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonları için yeni kamera özellikleri

galaxy z fold 3 inceleme 4

Samsung katlanabilir ekranlı telefonları Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 için yeni bir yazılım güncellemesini dağıtıma çıkardı. Bu güncelleme telefonlara yeni kamera özellikleri getiriyor. Söz konusu özellikler arasında Galaxy S22 serisinde sunulan Portre Modu’nda Night Photography ve Pro modda telefoto kamera desteği gibi özellikler bulunuyor.

Güncellemeyle birlikte Z Fold 3 ve Z Flip 3 sahipleri WhatsApp, Google Meet ve Duo, Microsoft Teams, Facebook Messenger, Zoom gibi uygulamalarla daha net görüntülü görüşmeler yapabilecek. Bu da Samsung’un sunduğu geliştirilmiş kamera desteğiyle mümkün oluyor.

Z Fold 3 ve Z Flip 3 video kaydı yaparken 10 kişiye kadar yakınlaştırma ve uzaklaştırmalı takip yapabilecek. Bunun için kameranın karşısındaki kişilerin telefona en fazla 5 metre mesafede olması gerekiyor.

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 için hazırlanan güncelleme ilk olarak Almanya ve İtalya’da kullanıcılarla buluşuyor. Güncelleme Fold 3’te F926BXXU1CVEB, Flip 3’te ise F711BXXU2CVEB seri numaralarıyla sunuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER