Teknoloji

Galaxy Z Fold 2’nin adı ve tasarımı yeni sızıntıyla doğrulandı

galaxy z fold 2

Samsung’un Galaxy Unpacked etkinliği önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Şirketin yeni katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Fold 2 de bu etkinlikte tanıtılacak. Geri sayımda sona yaklaşılırken, katlanabilir ekranlı telefonu gösteren yeni bir fotoğraf ortaya çıktı.

Bu fotoğraf katlanabilir ekranlı telefonun tasarımı konusunda fikir edinmeyi sağlarken, isim konusunda da beklenen doğrulamayı yapıyor. Fotoğrafta telefonun ekranında telefonun ismi yanında “5G” ibaresiyle birlikte görülüyor.

Fotoğrafta dikkat çeken bir diğer nokta ise orijinal Galaxy Fold’daki büyük ön kamera çentiğinin yerini bir kamera deliğinin alması oluyor. Bu deliğin büyüklüğü konusunda net bir tahminde bulunmak pek kolay değil. Ancak delikte tek kameranın olduğunu anlamak pek zor olmuyor.

Dedikodulara göre, Galaxy Z Fold 2 yurt dışında 2 bin dolar civarında bir fiyat karşılığında satılacak. 120Hz ana ekran, 6.23 inç büyüklüğündeki dış ekran ve üçlü arka kamera sistemi telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER