Teknoloji

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi için beklenen ipucu

Galaxy Z Fold 2 tanıtım tarihi için beklenen ipucu
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun Galaxy Z Fold 2 adını taşıyacağı bir süre önce ortaya çıkmıştı. Şirketin bu telefonun tanıtımını 5 Ağustos’taki etkinliğin sonrasına bırakabileceği belirtilmişti. Ancak Samsung’dan yapılan yeni bir paylaşım, meraklı kullanıcıların beklediği ipucunu veriyor.

Samsung’un Birleşik Krallık ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşım, Galaxy Z Fold 2’nin de 5 Ağustos’taki etkinlikte tanıtılacağını gösteriyor. “Yeni bir görünüm açılıyor. 05.08.20” açıklamasıyla yapılan paylaşımda 13 saniyelik bir GIF animasyonu yer alıyor.

Bu GIF animasyonunda bakır bir kelebeğe dönüşen bakır bir top görülüyor. Kısa video, bunun dışında somut bir bilgi vermiyor.

Orijinal Galaxy Fold, 2019’un şubat ayında Galaxy S10 serisiyle birlikte tanıtılmıştı. Bu telefonun tanıtım materyallerinin hepsinde ekranda bir kelebek görünmüştü. Yeni paylaşımda da ekranda bir kelebeğin görünmesi, Samsung’un tanıtacağı telefonun Galaxy Fold’un takipçisi olacağını gösteriyor.

Z Fold 2, ana tasarım hatları itibarıyla orijinal modelden pek fazla uzaklaşmayacak gibi görünüyor. Samsung’un ön kamerayı büyük çentik yerine ekrandaki deliğe yerleştireceği, dış ekranın da Galaxy Fold’a kıyasla büyüyeceği söyleniyor.

Galaxy Z Fold 2 hakkındaki bu iddiaların doğru olup olmadığı, 5 Ağustos’ta düzenlenecek etkinlikte ortaya çıkacak.

İLGİLİ HABERLER