Manşetler

Galaxy Z Fold 2 tanıtım etkinliğini izleyin [Canlı Yayın]

Galaxy Z Fold 2 tanıtım etkinliğini izleyin [Canlı Yayın]
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung, 5 Ağustos’ta gerçekleştirdiği Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 20 serisi, Galaxy Watch 3 ve Galaxy Buds Live ürünlerini tanıtmış, aynı zamanda yeni nesil katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2’nin de bir ön gösterimini gerçekleştirmişti. Ancak yeni telefonunun tüm detaylarını paylaşmamış, piyasaya çıkış tarihi ve fiyat gibi bilgileri vermemişti. Bugün TSİ 17.00’de başlayacak Galaxy Unpacked Part 2 etkinliğinde bu yeni katlanabilir telefonla ilgili geride kalan tüm sorular cevaplanacak. Galaxy Z Fold 2 tanıtım etkinliği canlı yayın ile bu sayfada yer alıyor.

Galaxy Z Fold 2 ile ilgili olarak şimdiye kadar öğrendiklerimiz, bu telefonun orijinal Galaxy Fold modeline göre daha büyük boyutlu bir kapak ekranı ile geleceğini gösteriyor. Bu ekranın büyüklüğü 4.6 inçten 6.2 inçe çıkarılmış. Aynı zamanda ekranın üst kısmında, birçok Samsung akıllı telefonunda görmeye alıştığımız biçimde kamera deliği bulunuyor. Öte yandan içteki katlanabilir ekranda da benzer şekilde bir selfie kamera deliği bulunuyor.

Z Fold 2’nin fotoğrafları arka kamera tasarımının da Note 20 serisininkine benzediğini gösteriyor. Burada üç tane kamera düşey eksende sıralanıyor. Cam ve metal birleşimi tasarımla gelen bu telefonun mistik bronz ve mistik siyah gibi iki renk seçeneği de bulunacak.

Samsung, bu telefonun Snapdragon 865 Plus işlemciyle geleceğini açıkladı. Ve muhtemelen Türkiye’de de aynı işlemciyle telefonun satışa çıktığını göreceğiz. Bu önemli bir detay, çünkü Samsung Note veya S serisi amiral gemisi telefonlarını kendi geliştirdiği Exynos işlemcilerle çıkarıyor. Son olarak Galaxy Note 20 Ultra’da da Samsung’un Exynos 990 yonga seti bulunuyor.

TSİ 17.00’de başlayacak olan Galaxy Z Fold 2 tanıtım etkinliğini yukarıdaki canlı yayın ekranı üzerinden takip edebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER