Teknoloji

Galaxy Z Fold 2 detaylarını gösteren resmi tanıtım videosu sızdı

galaxy z fold 2

Galaxy Note 20 serisinin tanıtıldığı 5 Ağustos’taki Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy Z Fold 2 5G modelinin de bir ön gösterimi gerçekleştirildi. Her ne kadar, bu katlanabilir telefon sahne almış olsa da, Samsung bu ürün hakkında fazla söz etmedi, detayları bu ayın sonunda açıklayacağını kaydetti. Devamında ise birkaç tanıtım videosu ve fazla detay verilmeyen bir ön inceleme videosunu da gördük.

Şimdi bunlara yeni sızan bir video daha katılıyor. Samsung elinden çıktığı belli olan bu videoda Z Fold 2 5G’nin telefon-tablet karışımı özelliklerine odaklanılıyor. Bu cihazla her şeye sahip olabileceğiniz ve her şeyi yapabileceğiniz mesajı veriliyor.

7.6 inç ultra ince cam ekran, 120 Hz uyarlanabilir yenileme hızına, Samsung’un deyimiyle Adaptive Flex moda sahip. Eller serbest fotoğraf ve video çekim imkanı ve çoklu görev odaklı işlevler de bu katlanabilir telefonun öne çıkarılan özellikleri arasında yer alıyor. Galaxy Note 20 ile birlikte duyurulan Kablosuz DeX özelliğinin Galaxy Z Fold 2 modelinde de yer aldığına dikkat çekiliyor.

Samsung, Galaxy Z Fold 2 modelini 1 Eylül’den itibaren ön siparişe sunmayı planlıyor. Henüz Türkiye için resmi bir takvim açıklanmasa da, katlabilir telefonun eylül ayının başı itibarıyla ülkemizde de ön siparişe sunulmasını bekliyoruz. Bu arada ay sonunda telefonla ilgili tüm detayların da netleşeceğini tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER