Teknoloji

Galaxy Z Fold 2’nin resmi fotoğrafları ortaya çıktı

galaxy z fold 2

Samsung’un uzun süredir konuşulan yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 2 önümüzdeki hafta tanıtılacak. 5 Ağustos’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği için geri sayım devam ederken, katlanabilir telefonu iki farklı renkte gösteren basın fotoğrafları ortaya çıktı. Burada telefonun Mistik Bronz ve Mistik Siyah isimli renk seçeneklerini görmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun iç ekranında, daha önce de dile getirildiği gibi, yuvarlak bir kamera deliği yer alıyor. Orijinal Galaxy Fold’da ön kamera oldukça büyük bir çentiğe yerleştirilmişti. Dış ekran ise kenarlara doğru uzatılırken, etrafındaki çerçevenin de inceltildiği görülüyor.

Galaxy Z Fold 2’nin arka panel tasarımı ise birlikte tanıtılacağı Galaxy Note 20’ninkine oldukça benziyor. Üçlü arka kamera sistemi panelin sol üst köşesine dikey olarak yerleştirilmiş biçimde görülüyor. Burada 12, 64 ve 12 megapiksel çözünürlüklü üç sensörün bulunduğu belirtiliyor.

Daha önceki sızıntılara göre, akıllı telefonun dış ekranı 6.23 inç büyüklüğünde. İç ekranın büyüklüğü ise 7.7 inç’e kadar çıkıyor.

Her iki ekranda da Super AMOLED panel kullanılıyor. İç ekranın yenileme hızının 120Hz olduğu da bilinenler arasında yer alıyor. Ön kamera çözünürlüğünün ise 10 megapiksel olduğu konuşuluyor.

5G uyumlu Galaxy Z Fold 2, 512 GB depolama alanına sahip olacak. Telefonun toplam pil kapasitesinin 4536 mAh olacağı, bu pilin 15W kablosuz şarj desteği de sunacağı iddia ediliyor. Bu iddiaların doğru olup olmadığını öğrenmek içinse 5 Ağustos’u beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER