Teknoloji

Galaxy Z Fold 2 için gelen erken ön inceleme videosu ile eksik parçalar tamamlanıyor

Galaxy Z Fold 2 için gelen erken ön inceleme videosu ile eksik parçalar tamamlanıyor

Samsung eylül ayına Galaxy Z Fold 2 hakkında daha fazla detay açıklayarak başlayacak. Ancak şirketin gerçekleştireceği etkinlik öncesinde yeni katlanabilir telefonu ile ilgili birçok sızıntı ve ön inceleme videoları gördük. Yine de, hâlâ geride kalan detaylar var ve onların da yarın düzenlenecek ikinci Unpacked 2020 etkinliğinde resmiyet kazanmasını bekliyoruz. Bundan hemen önce, Jimmy Is Promo adlı YouTube kanalı tarafından yayınlanan video, fazla bilinmeyen detay bırakmıyor.

Katlanabilir telefonun odak noktası doğal olarak katlanabilir ekran olacak. Samsung, ilk Galaxy Fold modeliyle birtakım sıkıntılar yaşamış, daha sonra yapısında düzenlemeler yaparak bunu daha sağlam şekilde piyasaya çıkarmıştı. Galaxy Z Fold 2 modelinin ekranının daha dayanıklı bir yapıya sahip olduğu belirtiliyor, ancak aydınlatma açısına bağlı olarak ekranın ortasında yine bir kırışıklık görünüyor. Menteşe de güçlendirildi, bu sayede tamamen kapanmadan da belirli açılarda durması sağlanıyor.

Katlanabilir ekran 1440p videoları tam çözünürlükte görüntüleme imkanı sunuyor. 120Hz ekran yenileme hızı da var ve bu özellik sadece adaptif modda kullanılabiliyor, aktif olduğunda da kullanıcı çözünürlüğü seçemiyor. Ayrıca Jimmy Is Promo, büyük ekrandan yararlanmayı sağlayan çeşitli kullanım modları hakkında da bilgiler veriyor.

Bu arada WinFuture sitesinin Avrupa’daki müşteriler için bazı haberleri var. Buna göre Galaxy Z Fold 2 her yerde Snapdragon 865 Plus işlemciyle birlikte satılacak. İlginçtir ki, sitede, cihazın ekran içi parmak izi okuyucusu taşımayacağı, bunun yerine kenarda geleneksel bir parmak izi okuyucusunun bulunacağı belirtiliyor.

Tüm bu yeni özelliklerin geçen yılın modeline göre daha düşük bir fiyattan satılması bekleniyor. En azından daha önceki sızıntılara göre Samsung, Galaxy Z Fold 2’nin fiyatını 100 dolar düşürerek onu geçen yılın modeline göre daha cazip hâle getirmeyi amaçlıyor. Samsung, Galaxy Z Fold 2 ile ilgili tüm detayları 1 Eylül Salı günü açıklayacak. Ürünün 18 Eylül’de Avrupa’da satışa çıkacağı da tahminler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER