Teknoloji

Özel tasarım Galaxy Z Flip’in reklam filmi ortaya çıktı – Video

galaxy z flip thom browne edition

Samsung‘un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip hakkındaki pek çok detay, henüz resmi duyuru yapılmasa da, biliniyor. Ancak bugüne kadar gizli kalmayı başaran bir nokta, resmi duyuruya kısa bir süre kala ortaya çıktı. Galaxy Z Flip’in Amerikalı modacı Thom Browne ile birlikte hazırlanan ve “Thom Browne Edition” olarak adlandırılan versiyonunun reklam filmi internete sızdı.

Bu özel Galaxy Z Flip’in arka panelinde Thom Browne’un imzası olarak bilinen kırmızı, beyaz ve mavi renkli şerit, dikey biçimde görülüyor. Thom Browne Edition’ın teknik bakımdan standart Galaxy Z Flip’ten farklı olması beklenmiyor. Reklamda da bu yönde bir bilgi verilmiyor.

Fiyat konusunda da ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak Galaxy Z Flip’in bu özel versiyonun standart versiyondan biraz daha pahalı olması sürpriz olmayacaktır. Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun ABD’de 1400 dolar civarında bir fiyatla satılması bekleniyor.

Samsung’un Thom Browne ile işbirliğine gideceğine dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Akıllı telefon üreticileriyle modacılar arasında bu tarz işbirlikleri, daha önce de gerçekleştirilmişti. Bu işbirlikleri sayesinde akıllı telefon üreticileri, cihazlarını teknoloji meraklıları dışındaki kitleler için de daha çekici hâle getirebiliyor. Buna ek olarak, bu işbirlikleri telefonun tanıtımına da fayda sağlayabiliyor.

Galaxy Z Flip için resmi duyuru zamanı geldi

Katlanabilir telefonların dayanıklılığı konusunda hâlâ akıllarda soru işaretleri bulunuyor. Samsung’un Galaxy Fold’da yaşadıklarının üzerinden henüz çok zaman geçmiş değil. Galaxy Z Flip’le benzer tasarıma sahip Motorola Razr’ın dayanıklılığına dair soru işaretleri de telefonun çıkışıyla birlikte artmış durumda. Ancak Samsung’un Galaxy Z Flip’te katlanabilir ekranı ultra ince cam ile kaplayarak dayanıklılık sorununu çözmüş olabileceği belirtiliyor.

Galaxy Z Flip, bugün gerçekleştirilecek Unpacked etkinliğinde resmen gözler önüne çıkacak. Ancak Samsung, yeni katlanabilir telefonu için hazırladığı reklam filmini ABD’de 2020 Oscar Ödül Töreni sırasında yayınlamıştı. Dolayısıyla gizem unsurunun iyiden iyiye kalktığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER