Teknoloji

Galaxy Z Flip’in pil kapasitesi ortaya çıktı

samsung galaxy z flip

Samsung‘un ikinci katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip, önümüzdeki ay Galaxy S20 serisiyle birlikte gözler önüne çıkacak. Yeni sızıntılar, merakla beklenen katlanabilir telefona dair daha önce bilinmeyen bazı detayları da gösteriyor.

Daha önce Galaxy Fold 2 veya Galaxy Bloom ismiyle çıkacağı iddia edilen telefon, enerjisini 3300 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pilin kapasitesi pek etkileyici görünmese de, Motorola’nın Razr’a yerleştirdiği pilden daha yüksek olduğunu belirtmek gerekiyor. Galaxy Z Flip’le aynı formattaki Razr’da 2510 mAh kapasiteli bir pil bulunuyor.

3300 mAh kapasiteli Galaxy Z Flip’in düşük yoğunluklu bir kullanım senaryosunda günü rahatlıkla çıkarması muhtemel görünüyor. Buna ek olarak, hızlı şarj özelliğinin de 3300 mAh kapasiteli pili telefonu daha işlevsel hâle getirmesi bekleniyor.

Galaxy Z Flip 11 Şubat’ta tanıtılacak

Galaxy Z Flip’le ilgili bir diğer dedikodu ise telefonun ekranıyla ilgili. Samsung, Galaxy Fold’da katlanabilir ekranı korumak için sadece plastik kullanmıştı. Galaxy Z Flip’te ise ekranın ultra ince cam ile korunacağı ve bu camın üzerine bir de plastik katman yerleştirileceği söyleniyor.

Galaxy Z Flip’e dair bu iddiaların doğruluğunu görmek için 11 Şubat tarihini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER