Teknoloji

Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5’in renk seçenekleri belli oldu

galaxy z flip 5

Samsung’un yeni katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Bir süre önce telefonların depolama alanı seçenekleri ortaya çıkmıştı. Şimdi de Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları (DSCC) CEO’su Ross Young, Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonlarının renk seçenekleri hakkında bilgi verdi.

Young’ın verdiği bilgiye göre; Z Flip 5 için bej, gri, açık yeşil ve açık pembe renk seçenekleri sunulacak. Z Fold 5 ise bej, siyah ve açık mavi renkleriyle kullanıcıların karşısına gelecek. Young, Samsung’un bu renk seçeneklerine “havalı” başka isimler vereceğini de dile getirdi.

Samsung’un yeni katlanabilir telefonlarıyla tanışmaya daha uzun bir süre var. Güney Koreli şirketten de henüz telefonlarla ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Dedikodulara göre, Z Flip 5 selefinden daha büyük bir kapak ekranıyla gelecek. Z Fold 5 ise damla tasarımlı yeni menteşesiyle katlı şekilde dururken arada bir boşluk görünmeyecek.

Her iki akıllı telefon da kısa süre önce Geekbench’in veri tabanında boy göstermişti. Test sonuçları Z Fold 5 ve Z Flip 5’in Galaxy için optimize edilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geleceğini gözler önüne seriyor. Aynı işlemci Galaxy S23 serisinde de tercih edilmişti.

Galaxy Z Flip 5 konsepti tasarım için ipucu veriyor

Yakın zamanda Technizo Concept’in YouTuber Super Roader ile iş birliği içinde oluşturduğu Galaxy Z Flip 5’in daha büyük kapak ekranını gösteren konsept tasarımı da ortaya çıktı. Bu tasarımın göründüğü videoyu yukarıda izleyebilirsiniz.

galaxy z flip 5

SamMobile sitesi de söz konusu konsept tasarımın gerçekliğini gösteriyor. Bu site tarafından hazırlanan Galaxy Z Flip 5 konseptinde de kapak ekranının büyüklüğü göze çarpıyor.

İLGİLİ HABERLER