Teknoloji

Samsung sınırlı sayıda üretilen Galaxy Z Flip 5 Retro ile E700’e saygı duruşunda bulunuyor

galaxy z flip 5 retro

Samsung’un kapaklı telefon tarihi oldukça zengin. Şirket şimdi de 20 yıl öncesinin en popüler modellerinden birine saygı duruşunda bulunuyor. Samsung sınırlı sayıda üretilen Galaxy Z Flip 5 Retro ile bir dönemin en sık tercih edilen cihazlarından biri olan E700’ü yeniden zihinlere getiriyor.

Z Flip 5 Retro, E700 gibi indigo mavisi ve gümüş renklerle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bazı nostaljik piksel grafikler barındıran bir arayüze sahip olan telefonun Flex Window isimli kapak ekranında da şehir manzarası animasyonu gösteriliyor. Bu da Z Flip 5 Retro’nun nostaljik unsurları arasında bulunuyor.

Telefonun kutusunun üstünde hem Z Flip 5’in hem de E700’ün logoları bulunuyor. Flipsuit kartları ve eski Samsung logolarının çıkartmaları da kutunun içinde kullanıcıları bekliyor. Üzerine özel bir seri numarası işlenen Samsung E700 koleksiyon kartı da telefonun kutusundan çıkıyor.

galaxy z flip 5 retro

Galaxy Z Flip 5 Retro az sayıda ülkede piyasaya çıkacak

Sınırlı sayıda üretilen Galaxy Z Flip 5 Retro, 1 Kasım’da Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulacak. 2 Kasım itibarıyla Almanya, Avustralya, Fransa, İngiltere ve İspanya’da da akıllı telefon satışa sunulacak. Samsung telefonun fiyatı konusunda heniz bilgi vermiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER