FırsatlarManşetler

Samsung Galaxy Z Flip 5, Amazon.com.tr’de ciddi bir fiyat avantajıyla satılıyor

galaxy z flip 5

Samsung’un geçtiğimiz yaz satışa sunduğu iki yeni katlanabilir telefondan bir tanesi olan Galaxy Z Flip 5, Amazon.com.tr’nin kasım ayına özel fırsatları kapsamında, Samsung Shop Online’daki resmi fiyatlara göre dikkat çekici bir avantajla birlikte sunuluyor. 256 GB kapasiteli modeli 36.149 TL’ye, 512 GB kapasiteli modeli ise 38.649 TL’ye satın almak mümkün oluyor. Bununla birlikte, stoklardaki ürünlerin sayısı sınırlı, bu nedenle Galaxy Z Flip 5 satın almayı düşünenlerin biraz daha hızlı davranması yerinde olacak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy Z Flip 5 özellikleri

Samsung Galaxy Z Flip5, 3,4 inçlik esnek kapak ekranı ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Bu ekran, cihazın kolayca her türlü cebe sığmasını sağlayan bir özelliğe sahip. Gelişmiş bir eklem sistemi sayesinde cihaz sorunsuz bir şekilde katlanabiliyor. Cihazın Esnek Ekranı, kişisel ihtiyaçlara uygun biçimde özelleştirilebiliyor. Kullanıcılar, saatleri, widget’ları ve diğer çeşitli özellikleri kullanarak kişisel bir deneyim elde edebilirler fakat bu özelleştirmeler uygulamaya veya bölgeye göre değişiklik gösterebiliyor.

Galaxy Z Flip 5, 6.7 inç büyüklüğünde olan ve canlı, net renkleriyle dikkat çeken AMOLED bir katlanabilir ekrana sahip. Görüntüler, 120 Hz yenileme hızı sayesinde son derece akıcı, böylece oyun oynarken ya da videolar izlerken üst düzey bir deneyim elde edebilirsiniz. Bu katlanabilir ekran tasarımı, telefonun daha portatif olmasını sağlayarak modern kullanıcıların mobil yaşam tarzlarına uyum sağlar.

Ek olarak, Esnek Mod Paneli, kullanıcı dostu bir ara yüz sunuyor. Kullanıcılar, esnek modun farklı açıları arasında geçiş yaparken daha fazla kontrol sahibi olabiliyor. Ancak her uygulama Esnek Mod’la uyumlu olmayabilir ve bu modun kullanımı belirli açı aralıklarında sınırlı.

Galaxy Z Flip5, Armor Aluminum çerçevesi ile ve yeni çift raylı menteşe tasarımı ile dayanıklı bir yapıya sahip olduğuna dikkat çekiyor. Bu tasarım, nem gibi dış etkenlere karşı koruma sağlayarak kullanıcılara güven sergiliyor.

Samsung’a göre, Galaxy Z Flip5’teki FlexCam, Galaxy serisinde bugüne kadar olan en iyi selfie deneyimini sunuyor. Kamera Denetleyicisi özelliği, farklı Galaxy Watch modelleriyle uyumlu olarak çalışarak, esnek ekrandan zoom selfie’ler çekmeyi mümkün kılıyor. Ancak bu özellik sadece Galaxy S9 Serisi ve ondan sonra gelen modeller için geçerli.

Galaxy Z Flip5, yeni Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobil Platform sayesinde güçlü bir performans sergiliyor. Geliştirilmiş pil ömrü ve daha hızlı arayüz geçişleri, bu işlemcinin sunduğu bazı avantajlardan sadece birkaçı.

Cihazın günlük kullanımı destekleyen 3700 mAh kapasiteli bir lityum iyon pil ile donatılmıştır. Pil ömrü uzun süreli kullanımlar için yeterli olacak şekilde optimize edilmiş, böylelikle kullanıcılar sık sık şarj etme ihtiyacı hissetmeyebilirler. Bu sayede Galaxy Z Flip 5, yoğun kullanım temposuna bile dayanıklı.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER