Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 5 Oppo Find N2 Flip’ten daha büyük bir dış ekranla gelecek

galaxy z flip 5

Samsung’un “istiridye kabuğu” tasarımına sahip yeni katlanabilir telefonunun Galaxy Z Flip 5 adıyla resmiyet kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu telefonun yaz mevsiminden önce tanıtılması beklenmiyor. Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan bir paylaşım, söz konusu cihaz için önemli bir ipucu veriyor.

Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre; Z Flip 5’in dış ekranı, Oppo’nun aynı tasarıma sahip katlanabilir telefonu Find N2 Flip‘in dış ekranından daha büyük olacak. Find N2 Flip’te 3.26 inç büyüklüğündeki dış ekran arka panelde ciddi bir alan kaplıyor. Samsung ise bu konuda çıtayı biraz daha yukarıya taşıyacak gibi görünüyor.

Galaxy Z Flip 5 ile dış ekran yeni işlevler kazanabilir

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Z Flip 5’in yaz aylarından önce tanıtılması beklenmiyor. Ancak telefon hakkında şimdiye kadar ortaya atılan iddiaların heyecan verici olduğu söylenebilir. Samsung’un dış ekranı büyütmesi de kullanıcıları sevindirecek adımlar arasında yer alıyor. Büyüyen dış ekranın daha işlevsel hâle gelmesinin ise işin daha önemli boyutu olduğunu belirtmek gerekiyor.

Galaxy Z Flip 5 ile tanışmak için daha uzun bir süre boyunca beklemek gerekiyor. Bu süre zarfında telefonla ilgili yeni sızıntıların ve iddiaların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER