Teknoloji

Samsung Galaxy Z Fold 4’ün ardından Z Flip 4’ün tasarımı da görüldü

galaxy z flip 4

Samsung Galaxy Z Fold 4‘ün tasarımını gösteren görseller kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de Güney Koreli şirketin katlanabilir ekranlı diğer telefonu Galaxy Z Flip 4 kendisini gösterdi.

Görsellerden de anlaşılabileceği gibi, Z Flip 4 tasarımı itibarıyla selefi Z Flip 3’ten pek uzaklaşmıyor. Z Flip 3’te 6.9 mm. olan kasa kalınlığının Z Flip 4’te 7.2 mm.’ye çıkacağı söyleniyor. 6.7 inç ana ekran büyüklüğünde bir değişim beklenmiyor. Ancak daha önceki sızıntılara göre, Z Flip 4 selefine kıyasla daha büyük bir kapak ekranıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Samsung’un Galaxy Z Flip 4’te daha büyük bir pile yer vermesi de beklentiler arasında yer alıyor. Dedikodulara göre, bu telefonun kalbinde Qualcomm’un henüz duyurulmayan Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisi olacak. Bu işlemcinin önümüzdeki hafta tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4’ün ağustos ayından önce tanıtılması beklenmiyor. Katlanabilir ekranlı telefonların duyurusunun eylül ayına kalması da ihtimaller arasında yer alıyor. Samsung’un bu iki cihazla birlikte Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlerini tanıtabileceği de konuşuluyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER