Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4’te şarj hızı artmayacak

galaxy z flip 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un henüz resmiyet kazanmayan katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunların en tazesi, katlanabilir telefonların şarj hızıyla ilgili.

Güney Koreli şirketin mevcut katlanabilir telefonları Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3, 25W maksimum şarj hızı desteği bulunuyor. Samsung’un en üst seviye telefonlarında 2019’dan bu yana maksimum şarj hızı 25W’ın üstüne çıkmış değil.

Bu durum 2022’de de değişmeyecek gibi görünüyor. Çinli 3C sertifika kurulunun kayıtlarına göre, hem Z Flip 4 hem de Z Fold 4 selefleriyle aynı şarj adaptörüyle birlikte gelecek. Bu noktada Samsung’un Çin’de telefonları şarj adaptörüyle sattığını, ancak diğer ülkelerde telefonların kutusundan şarj adaptörü çıkmadığını hatırlatmakta fayda var.

Galaxy Z Flip 4 pil kapasitesiyle ilgili net bir bilgi mevcut değil. Z Fold 4’ün ise selefi gibi 4400 mAh kapasiteli pile sahip olması ve S Pen yuvası taşımaması bekleniyor. Samsung’un Z Fold 4’te Galaxy S22 Ultra’nın 10 megapiksel 3x zum, 12 megapiksel ultra geniş açılı ve 108 megapiksel ana kameralarının da mevcut olacağı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER