Teknoloji

Galaxy Z Flip 4 resmi kayıtlarda yerini almaya başladı

galaxy z flip 4

Samsung’un Galaxy Z Flip 4 ve Z Fold 4 adını taşıyan yeni katlanabilir telefonlarını ve Galaxy Watch 5 serisi akıllı saatlerini ağustos ayında tanıtması bekleniyor. Son detaylar, beklenen duyurunun giderek yaklaştığını gösteriyor.

Samsung’un istiridye kabuğu tasarımına sahip katlanabilir telefonu Z Flip 4, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) veri tabanında boy gösterdi. Bir elektronik cihazın ABD’de satılabilmesi için FCC’nin kayıtlarına girmesi gerekiyor.

FCC kaydı Z Flip 4’ün teknik özellikleri konusunda pek fazla bilgi vermiyor. Sadece telefonun Bluetooth, Wi-Fi 802.11a/n/ac/ax, NFC, kablosuz şarj, 4G ve 5G desteklerine sahip olacağı görülüyor. Ancak geçmiş sızıntılar sayesinde Samsung’un yeni katlanabilir telefonuna dair pek çok detay görülmüştü.

Samsung’un Z Flip 4’ün tasarımında pek fazla değişiklik yapması beklenmiyor. Kapak ekranının bir önceki nesle kıyasla büyüyeceği belirtilirken, telefonun dört farklı renk seçeneğiyle raflardaki yerini alacağı belirtiliyor. Snapdragon 8 Gen 1 işlemci, 8 GB RAM ve 3700 mAh pil telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Galaxy Z Flip 4, Z Fold 4 ve Watch 5 tanıtımı için şu sıralarda 10 Ağustos tarihi yoğun olarak konuşuluyor. Ancak Samsung’dan henüz resmi bir tarih duyurusu gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER