Teknoloji

Galaxy Z Flip 4’ün tüm özellikleri ortaya çıktı

galaxy z flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 büyük ihtimalle yaz mevsimi içinde resmiyet kazanacak. Sızan görseller sayesinde Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun tasarımını görmek mümkün olmuştu. Yeni bir sızıntıyla Z Flip 4’ün en önemli teknik detayları da gün yüzüne çıkıyor.

Z Flip 4 Android 12 yüklü olarak gelecek. Bu işletim sistemini Samsung’un One UI 4 kullanıcı arayüzü tamamlayacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 8 Plus Gen 1 işletim sisteminin bulunması bekleniyor. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 128 ve 256 GB olarak sıralanacak. Daha önce sızan bir benchmark test sonucu da Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 8 GB RAM ve Android 12 işletim sisteminin varlığını göstermişti.

Geçmiş sızıntılarda telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3400 mAh kapasiteli pilin vereceği öne sürülmüştü. Yeni sızıntı ise 3700 mAh kapasiteli pili gösteriyor. 25W kablolu ve 10W kablosuz şarj destekleri de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Galaxy Z Flip 4 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü 120 Hz AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın ortasındaki delik 10 megapiksel kameraya ev sahipliği yapacak. 2.1 inç büyüklüğünde dış ekranın yanında ise 12 megapiksel ana kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera kullanıcıları bekleyecek.

İLGİLİ HABERLER