Teknoloji

Yeni sızıntı Galaxy Z Flip 4’ü farklı açıdan gösteriyor

galaxy z flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 yakında resmiyet kazanacak. Farklı ülkelerde sertifika kurumları tarafından onaylanan katlanabilir ekranlı telefonun tamamen açıldığında nasıl görüneceğini görmek henüz mümkün olmasa da, internete sızan yeni bir görsel telefonun profilden nasıl durduğunu gözler önüne seriyor.

Söz konusu görsel, Z Flip 4’ün Z Flip 3 ile hemen hemen aynı ana hatlara sahip olduğunu gösteriyor. Ortaya doğru geldikçe kenarların biraz daha düzleştiği göze çarparken, yansıma nedeniyle Samsung’un biraz daha anodize bir kaplamayı tercih ettiği düşünülüyor.

Z Flip 4’ün arka panelindeki kameralar da görselde fark ediliyor. Samsung’un kamera modülünde tasarımı değiştirmese de kameraları iyileştirmesi bekleniyor. Parmak izi tarayıcısının entegre edildiği güç butonunun ve ses kontrol tuşlarının yerinde ise bir değişiklik söz konusu değil.

Galaxy Z Flip 4 için Bespoke Edition seçeneği de sunulacak

Samsung’un Z Flip 4’te Bespoke Edition seçeneğini sunması beklentiler arasında yer alıyor. Böylelikle kullanıcıların arka panelin ve hatta çerçevenin rengini kişiselleştirmesi mümkün olacak. Renk seçeneklerinin de Z Flip 3’te sunulanlara kıyasla daha fazla olması bekleniyor.

Galaxy Z Flip 4 ile pil ömrünün artırılması, daha hızlı şarj, geliştirilmiş görüntüleme performansı gibi iyileştirmelerin sunulması öngörülüyor. Samsung’un yeni katlanabilir telefonu Z Fold 4, Galaxy Buds 2 Pro ve Galaxy Watch 5 ile birlikte resmiyet kazanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER