Teknoloji

Samsung Galaxy Z Flip 4’te depolama alanı seçeneklerini artıracak

galaxy z flip 4

Samsung Galaxy Z Flip 4 önümüzdeki yaz resmiyet kazanacak. Sızıntılar sayesinde katlanabilir ekranlı telefon sayesinde pek çok detay öğrenmek mümkün olmuştu. Z Flip 4’ün kalbinde Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin, ekranda daha kırışıklık oluşturan yeni menteşe sistemi ve daha büyük kapak ekranı telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

En yeni sızıntı ise telefonun depolama alanı konusunda fikir edinmeyi sağlıyor. SamMobile sitesinin haberine göre, telefonun maksimum depolama alanı seçeneği 512 GB olacak. Z Flip serisinin daha önceki üyelerinde en fazla 256 GB depolama alanı sunmuştu.

Haberde telefonda microSD kart desteğinin bulunmayacağı da doğrulanıyor. Samsung daha önceki Z Flip telefonlarında da microSD kart desteği sunmamıştı. Dolayısıyla bunun şaşırtıcı bir durum olmadığını belirtmek gerekiyor.

Z Flip 4’ün 512 GB depolama alanına sahip seçeneği doğal olarak daha yüksek fiyat karşılığında sunulacak. Bu versiyonun 1100 dolarlık fiyat etiketiyle satılması bekleniyor. Baz versiyonun ABD’de yine 999 dolar karşılığında satılması da öngörülenler arasında yer alıyor.

Galaxy Z Flip 4 ile birlikte tanıtılacak olan diğer katlanabilir ekranlı telefon Galaxy Z Fold 4’te ise maksimum depolama alanının 1 TB olacağı söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER