Teknoloji

Galaxy Z Flip 4’ün yeni sızan görüntüleri azalmış ekran kırışıklığını gösteriyor

galaxy z flip 4

Geçen ay ortaya çıkan bir dizi taslak görüntü sayesinde Samsung Galaxy Z Flip 4’ün nasıl görünebileceğine dair fikir edinmiştik. Şimdiyse YouTube kanalı TechTalkTV tarafından paylaşılan fiziksel cihazın görüntülerini görüyoruz. Görüntüler önceki taslak fotoğraflarla eşleşiyor ve katlanabilir ekranın ortasında, neredeyse var olmayan kırışıklığa daha yakından bakmamızı sağlıyor.

Bir fotoğraf, açılmış durumdayken cihazın ekranını gösteriyor. Normalde kırışıklığın buklunduğu yerde hafif bir parlama görebilirsiniz. Pek fark edilmeyecek gibi görünüyor. Yine de, tek bir açıdan bakıldığında kırışıklığın nasıl görüneceğini söylemek biraz zor olacaktır.

Galaxy Z Flip 3’ün ekranının ortasındaki kırışıklığı, özellikle cihazı yana çevirdiğinizde veya ekranda beyaz arka planlı bir şey görüntülediğinizde oldukça net bir şekilde görebilirsiniz. Daha önce yayınladığımız Galaxy Z Flip 3 incelemesi içinde belirttiğimiz gibi, bu normal kullanımda pek sorun yaratmıyor ve alıştıktan sonra az fark edilir hâle geliyor.

Yine de, Samsung’un yaklaşmakta olan telefonunda, ekrandaki kırışıklığı daha da iyileştireceği söyleniyor. Ancak kırışıklığın gerçekte ne kadar belirgin olduğunu görmek için muhtemelen cihazı fiziksel olarak görmemiz gerekecektir.

Taslak fotoğraflardaki gibi, Galaxy Z Flip 4’ün sızdırılan fotoğrafları, iki tonlu renk düzeni, çift kamera ve selfie kamerası için ekran deliği gibi birçok özelliğiyle selefine çok benzeyecek gibi görünüyor. Menteşe biraz daha incelmiş gibi görünse de, cihaz katlanarak kapatıldığında iki tarafı arasında hâlâ hafif bir boşluğun olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

TechTalkTV’nin kaynağı, gelecek cihazın öncekiyle aynı biçimde 12 megapiksel ana ve ultra geniş kameralarla ve 10 megapiksel selfie kamerayla gelmesini bekliyor. Eğer bu doğruysa, biraz hayal kırıklığı yaratıyor. Galaxy Z Flip 3 kamera tarafında çok yüksek seviyeye çıkmıyordu. Öte yandan kaynak, yakında çıkacak olan katlanabilir telefonun 3700mAh ile daha büyük bir pille ve 25W hızlı şarj özelliği ile gelebileceğini söylüyor.

Samsung’un hem Galaxy Z Flip 4 hem de Galaxy Z Fold 4 modellerini ağustos ayında resmen tanıtmasını bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER