Teknoloji

Samsung’dan Pokemon temalı özel Galaxy Z Flip 3

galaxy z flip 3 pokemon edition

Samsung katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 için Pokemon Edition adını taşıyan özel bir versiyon duyurdu. Koleksiyoncuların çok hoşuna gidecek bu telefon, içinde Pokemon temalı başka aksesuarların da bulunduğu özel bir kutuyla geliyor.

Bu özel aksesuarlar arasında Pikachu resimli kılıf, Pikachu Clear Cover seti, boyuna takılabilen küçük bir Pokemon temalı kese, Pikachu anahtarlık ve Poke Ball şeklinde bir stand bulunuyor. Z Flip 3’te de kullanıcıları Pokemon esintili zil sesleri, temalar ve duvar kağıtları bekliyor.

Samsung’un bu özel Z Flip 3 versiyonunu doğru bir zamanda duyurduğu söylenebilir. Şirketin ana vatanı Güney Kore’de şu sıralarda bir “Pokemon ekmeği” çılgınlığı yaşanıyor. Koleksiyoncuların bu ekmekleri paketinin içindeki çıkartmalar için aldığı belirtiliyor. Çıkartmaların Pokemon ekmeğinin fiyatının 10 katına satılabildiği söyleniyor.

Samsung için popüler akıllı telefonlarının özel versiyonlarını hazırlamak sıra dışı bir durum değil. Şirket daha önce de hem Galaxy Z Flip 3’ün hem de Z Fold 3’ün Thom Browne Edition adını taşıyan özel versiyonlarını çıkarmıştı.

Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition için henüz fiyat bilgisi paylaşılmış değil. Fiyat ve diğer detaylar 25 Nisan’da açıklanacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER