Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition dakikalar içinde yok sattı

galaxy z flip 3 pokemon edition

Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition için ilk duyuru geçtiğimiz hafta gelmişti. Bu özel temalı katlanabilir telefon, şirketin ana vatanı Güney Kore’de satışa sunuldu. Telefonun stokları, satışların başlamasının ardından dakikalar içinde tükendi.

Pokemon temalı Z Flip 3, Güney Kore’de 1 milyon 284 bin won (15141 TL) karşılığında satışa sunuldu. Telefonun satışları şirketin çevrimiçi mağazasında ve başkent Seul’deki Galaxy Campus mağazasında yapıldı.

Telefonun özel ambalajında Pokemon temalı özel bir kutu, özel bir Pokemon kesesi, Pikachu çıkartmalı şeffaf kılıf, ekstra çıkartmalar, Pokeball görünümünde bir popsocket (telefon tutucu) ve Pikachu kuyruğu şeklinde anahtarlık bulunuyor.

Samsung telefonu internet üzerinden satın alanlara bir yıllık Samsung Care+ planını da ücretsiz olarak armağan etti.

Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition, yukarıda da belirttiğimiz gibi sadece Güney Kore’de satıldı. Samsung’un bu özel telefon için ekstra üretim yapıp yapmayacağı ve cihazı başka ülkelerde piyasaya sürüp sürmeyeceği belirsizliğini koruyor. Telefonun Güney Kore’de gördüğü ilginin Samsung’u bu konuda cesaretlendirmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER