Teknoloji

Samsung’dan 2022 Kış Olimpiyatları için özel Galaxy Z Flip 3

galaxy z flip 3 olimpiyat oyunları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2022 Kış Olimpiyatları gelecek ay Çin’in başkenti Pekin’de başlayacak. Samsung, bu organizasyon için hazırladığı özel Galaxy Z Flip 3 Olimpiyat Oyunları versiyonunu duyurdu. Bu özel telefon, “Kış Rüyası Beyazı” olarak adlandırılan bir renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Çerçeveleri altın rengi olan telefonun kapak ekranı bölümünde ise siyah renk tercih edilmiş. Kapağın alt tarafında Samsung logosunun yanı sıra Pekin 2022 Kış Olimpiyatları’nın logosu da bulunuyor.

Galaxy Z Flip 3’ün Pekin 2022’ye özel versiyonunda Olimpiyat ruhunu yansıtan bir tema da mevcut. Duvar kağıtları, ikonlar ve kapak ekranına özel saatler bu temanın unsurları arasında yer alıyor.

Galaxy Z Flip 3 Olimpiyat Oyunları versiyonu 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla gelecek. Akıllı telefon Çin’de 7999 yuan (16601 TL) karşılığında ön siparişe sunuldu. Telefon 15 Ocak itibarıyla raflardaki yerini alacak. Olimpiyata katılan sporculara cihazın hediye edilip edilmeyeceği ve telefonun Çin dışında satışa çıkıp çıkmayacağı ise şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER