Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 Lite önümüzdeki ay Flip 3 ile birlikte tanıtılabilir

galaxy z flip inceleme 3 lite

Samsung Galaxy Z Flip 3 için Lite versiyon iddiası geçtiğimiz yıl gündeme gelmişti. Ancak bir süre önce de küresel çip tedariğindeki sıkıntı nedeniyle bu versiyondan vazgeçildiği öne sürülmüştü. The Korea Herald’da çıkan bir haberde ise Samsung’un gelecek ayki Galaxy Unpacked etkinliğinde Z Flip 3 Lite’ı da gözler önüne çıkaracağı iddia edildi.

Samsung’un 2021 model katlanabilir telefonlarını selflerine kıyasla daha uygun bir fiyatla sunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Özellikle Galaxy Z Flip 3’teki indirimin daha belirgin olacağı belirtiliyor. Ancak daha uygun fiyatlı başka bir versiyonun çıkması, işleri farklı bir yola sokuyor.

Z Flip 3 Lite ile ilgili iddialara biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Zira Z Fold 3 ve Z Flip 3 hakkında pek çok sızıntı etrafta dolaşsa da, Lite versiyon için böyle bir durum söz konusu değil.

Galaxy Z Flip 3 Lite hakkında şimdiye kadar somut bir sızıntının görülmemesi, katlanabilir telefondan çip sıkıntısı nedeniyle vazgeçildiği iddiasını kuvvetlendiriyor. Eğer Z Flip 3 Lite gelecekse, önümüzdeki dönemde cihaza dair yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER