Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 için Ekim 2021 Android güvenlik yaması dağıtımda

galaxy z flip 4

Samsung, katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip 3 için Ekim 2021 Android güvenlik yamasını küresel ölçekte dağıtıma çıkardı. Şirket dağıtım sürecini geçtiğimiz ayın sonlarında ana vatanı Güney Kore’de başlatmıştı. Daha sonrasında ABD’deki SIM kilitsiz telefonlar güncellemeyi almıştı.

Z Flip 3’ün küresel versiyonu için dağıtıma çıkan güncelleme, F711BXXU2AUJ7 seri numarasıyla geliyor. Güncelleme, gizlilik ve güvenlik ile ilgili 60’tan fazla soruna çözüm getiriyor. Buna ek olarak, güncellemenin telefonun kararlılığını da artırdığı belirtildi.

Yeni güncelleme, hayvanlar için portre modu desteğini de Z Flip 3’e ekliyor. Böylelikle Z Flip 3’ün hem arka hem de ön kamerasıyla portre modunda kedi ve köpek fotoğrafları çekmek mümkün oluyor.

Galaxy Z Flip 3 için hazırlanan Ekim 2021 Android güvenlik yamasının birkaç hafta içinde tüm cihazlara ulaşması bekleniyor. Z Flip 3 sahipleri Ayarlar menüsündeki Yazılım Güncellemesi seçeneği üzerinden güncellemenin cihazlarına gelip gelmediğini kontrol edebilecek.

İLGİLİ HABERLER