Teknoloji

Galaxy Z Flip 3’ün fiyatı için yeni iddia

samsung galaxy z flip 3

Samsung’un istiridye kabuğu formatındaki yeni katlanabilir telefonunun Galaxy Z Flip 3 adıyla resmiyet kazanması bekleniyor. Telefonun çıkışı için oklar 2021’nin ikinci yarısını işaret etse de, cihaza dair söylentiler etrafta dolaşıyor. Bunların en yenisi, telefonun fiyatı konusunda ipucu veriyor.

Ekran Tedarik Zinciri Danışmanları (DSCC) tarafından hazırlanan yeni bir raporda, Galaxy Z Flip 3’ün seleflerinden daha uygun bir fiyatla satılabileceği belirtiliyor. DSCC, Samsung’un önümüzdeki yıl Galaxy Z Fold ve Z Flip serilerinin yanına yeni bir katlanabilir cihaz serisi ekleyebileceğini de iddia ediyor.

Samsung’un genişleyen ekranlı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyor. Söz konusu ekran teknolojisinin örneklerini daha önce LG, TCL ve Oppo gibi şirketler sergilemişti. Katlanabilir ekranlı telefonlar, şu an için yüksek fiyatları nedeniyle pek çok kişi tarafından niş bir ürün ve gereksiz bir lüks olarak görülmüştü.

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonları yurt dışında 1500 ila 2000 dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Bu cihazların Türkiye fiyatları ise 13 ila 20 bin TL arasında değişiyor. Galaxy Z Flip 3 ile birikte fiyatların aşağıya inip inmeyeceği zamanla görülecek.

İLGİLİ HABERLER