Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition kişiye özel renk tasarımını getiriyor

galaxy z flip 3 bespoke edition

Samsung, daha kişisel bir telefon isteyenler için Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition modelinin duyurusunu yaptı. Yeni Z Flip 3 versiyonu, bugün gerçekleştirilen Unpacked Part 2 etkinliğinde gözler önüne çıktı.

Kullanıcılar Bespoke Edition’ı diledikleri renkle kişiselleştiremeyecek. Ancak Samsung’un sunduğu renk yelpazesi de yeterli görünüyor. Kullanıcılar siyah ve gümüş çerçeveden birini tercih edebilecek. Ön ve arka (eğer telefon açıksa üst ve alt) paneller içinse siyah, beyaz, mavi, sarı ve pembe renk seçenekleri sunuluyor.

Renk kombinasyonundan sıkılanlar, Bespoke Upgrade Care hizmetiyle arka cam panelin rengini değiştirebilecek. Samsung’dan verilen bilgiye göre, bu işlem 79 dolardan başlayan ücretler karşılığında gerçekleştirilebilecek. Söz konusu hizmet, kasım ayı itibarıyla faaliyete girecek. Bespoke Upgrade Care servisinin verileceği ülkeler arasında en azından şimdilik Türkiye yok gibi görünüyor.

Hangi renk kombinasyonu seçilirse seçilsin, kapak ekranının bulunduğu alan siyah olmak zorunda. Dolayısıyla renkler konusunda karar verirken bunu dikkate almakta fayda var.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, ABD’de 1099 dolar karşılığında satılacak. Telefonun standart versiyonunun fiyat etiketinde 999 dolar yazıyor. Yani kişiselleştirme için 100 dolar daha fazla ödemek gerekiyor. Bespoke Edition, bugünden itibaren Samsung’un internet sitesi üzerinden sipariş edilebilecek. Şirket Galaxy Watch 4 Bespoke Studio ile aynı hizmeti en yeni akıllı saati için de sunacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER