Teknoloji

Galaxy Z Flip 2 S21 serisiyle birlikte tanıtılmayacak

Samsung’un Galaxy S21 serisini ocak ayında tanıtmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. The Elec sitesinde yayınlanan bir haber, Samsung’un bu etkinlikte sergileyebileceği diğer cihazlara odaklanıyor. Katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip 2 bu cihazlar arasında sayılmıyor. Bu telefonun yılın ilk çeyreğinden sonra tanıtılacağı belirtiliyor.

Galaxy S20 ve Z Flip, bu yılın şubat ayında düzenlenen Unpacked etkinliğinde eş zamanlı olarak tanıtılmıştı. Dolayısıyla Samsung’un 2021’de de S21 ve Z Flip 2’nin bir arada tanıtılacağı düşünülüyordu. Ancak şirket farklı bir takvimi tercih etmiş gibi görünüyor.

Samsung’un bu kararında iki cihazın birbirlerinin satışlarını etkileme ihtimalinin rol oynamış olabileceği belirtiliyor. Şirketin 2021’de Note serisi cihaz çıkarmaması da artık kesin gibi görünüyor. S21 Ultra’da S Pen desteği sunacağı söylenen Samsung’un yılın ikinci yarısında Z Flip 2’den sonra S Pen’li Z Fold 3’ü de tanıtması bekleniyor.

Samsung’un katlanabilir telefon portföyüne 2021’de beş cihaz ekleyebileceği söyleniyor. Ancak şimdiye kadar çıkan dedikodularda genellikle Z Fold 3 üstüne odaklanılmış durumda. Bu da Galaxy Z Flip 2 ve çıkış tarihiyle ilgili en yeni iddiayı biraz daha inanılır hâle getiriyor.

İLGİLİ HABERLER