Teknoloji

Samsung Galaxy XCover 6 Pro ile sağlamlık ve 5G bağlantısını bir arada sunuyor

galaxy xcover 6 pro

Samsung, telefonun olmazsa olmaz olduğu, ancak bir o kadar zorlu bir ortamda çalışan herkese yönelik sağlam kasalı telefonu XCover6 Pro’yu tanıttı. Samsung Galaxy XCover 6 Pro 5G bağlantı desteğine sahip olan ilk sağlam kasalı Samsung telefonu niteliğini taşıyor. Zorlu saha şartlarında çalışırken yüksek hızda bağlantı isteyenler için bu telefon iki ihtiyacı da karşılayacaktır.

Herhangi bir telefonda son derece hoş karşılanan, ancak yıllar içinde daha nadir hale gelen bir özellik olan çıkarılabilir pil XCover6 özellikleri arasında yer alıyor. Böylelikle cihazınızın pili bittiğinde onu şarj etmek için bekleme ihtiyacı duymadan yedek bir pille hemen değiştirebilirsiniz.

Samsung’un DeX sistemi ise, telefonu bir ekrana bağlayarak bir dizüstü bilgisayar gibi kullanmanıza olanak tanıyor. Bu özellik, XCover 6 Pro’yu tercih edecek saha çalışanları için, normal kullanıcılara göre daha kullanışlı ve sık kullanılır olacaktır.

Telefonun IP68 su geçirmezlik sertifikası ve MIL-STD-810H sertifikası bulunuyor. Bu nedenle aşırı hava koşullarına bile dayanacak şekilde üretilmiştir. Ve görünüşe göre, açık havada, nemli veya yağmurlu koşullarda çalışmasını sağlamak için belirli ayarlamalar yapılmıştır.

Samsung’a göre bu telefon, en az beş yıl boyunca güvenlik güncellemeleri ve dört yıl boyunca işletim sistemi güncellemeleri alacak. Değiştirilebilir pil ve geri dönüştürülmüş plastik kullanımı, çevre üzerindeki etkisini bir şekilde azaltacağı anlamına geliyor.

Galaxy X Cover 6 özellikleri hakkında konuşacak olursak, 10mm’nin biraz altında kalınlığa sahip olan gövdesi 6.6 inç 120 Hz ekran, 50 megapiksel ana kamera ve 8 megapiksel ultra geniş kamera olmak üzere iki kamera içeriyor. 128 GB dahili hafızayı microSD kart yuvası sayesinde daha da genişletmek mümkün oluyor.

Telefonun temmuz ayının sonlarına doğru yurt dışında satışa sunulması bekleniyor. Fiyatı ise netlik kazanmadı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER