Teknoloji

Galaxy Z Fold 4’te S Pen yuvası olmama ihtimali güçleniyor

galaxy z fold 3 inceleme 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Z Fold 4 hakkındaki haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Geçtiğimiz kasım ayında çıkan bir haberde, Z Fold 4’ün S Pen yuvası olmadan geleceği belirtilmişti. Şubat ayında ise bunun aksi yönde iddialar duyulmuştu. Yeni bir paylaşım, Z Fold 4’ün S Pen yuvası olmadan geleceği iddiasını destekliyor.

Söz konusu paylaşımın ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılması, bu iddianın doğru olma ihtimalini kuvvetlendiriyor. Tecrübeli duyumcu, Z Fold 4’ün Z Fold 3’e kıyasla biraz daha küçük ve ince olacağını da belirtiyor. Ancak başka detay paylaşmıyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3’te de S Pen yuvası bulunmuyor. Dolayısıyla Z Fold 4’te de bu yuvanın bulunmamasına şaşırmamak gerekiyor. Ancak Samsung’un S Pen’i Galaxy Z Fold 4’ün kutusuna yerleştireceği söyleniyor. Z Fold 3’te S Pen kullanmak isteyenlerin bunu ayrıca satın alması gerekiyor.

Bu iddianın doğruluğu konusunda henüz net bir işaret gelmiş değil. Eğer söylentiler doğruysa, Galaxy Z Fold 4 Samsung’un kutusundan S Pen ile çıkan ilk katlanabilir ekranlı telefonu olacak.

İLGİLİ HABERLER