Teknoloji

Galaxy Watch 4 serisi için yeni yazılım güncellemesi geliyor

galaxy watch 4 classic

Samsung Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic akıllı saatleri için hazırladığı yazılım güncellemesini bu hafta dağıtıma çıkarıyor. Oldukça kapsamlı olan yeni güncelleme, vücut kompozisyonu hakkında daha detaylı bilgiler edinmeyi mümkün kılıyor. Buna ek olarak, koşu ve bisiklet için ileri düzey aralıklı egzersiz programları da kullanıcılara sunuluyor.

Güncelleme paketinde yeni saat kadranlarını bulmak da mümkün. Samsung bu kadranlarla uyumlu yeni kayış seçeneklerini de mağazaları ve satış ortakları aracılığıyla kullanıcılarına ulaştıracak.

Yeni vücut kompozisyonu hedefleri ve bilgileri arasında günlük ipuçları ve hatırlatmalar da yer alıyor. Böylelikle kullanıcıların zindelik yolculuklarında hedeflerini korumaları sağlanıyor.

galaxy watch 4Kullanıcılar ağırlık, vücut yağ yüzdesi ve iskeletsel kas ağırlığı gibi belirli vücut kompozisyonu hedefleri konusunda daha detaylı bilgiler alacak. Söz konusu bilgiler, telefondaki Samsung Health uygulamasında görülecek.

galaxy watch 4Güncellenen aralıklı egzersiz özelliği sayesinde koşucular ve bisikletçiler egzersizleri için özel yoğunluk seviyeleri belirleyebilecek ve bunları takip edebilecek. VO2 Max yüzdesinin gösterimiyle kullanıcılar kendilerini ne kadar zorladıklarını daha iyi görebilecek. Buna ek olarak, kullanıcılara ne kadar terledikleri ve bunu telafi etmek için ne kadar su içmelerinin gerektiği de söylenecek.

Egzersizlerin tamamlanmasından sonraki iki dakikalık sürenin kalp atış hızı verileri de ayrı olarak kaydedilecek. Samsung yeni uyku koçu programıyla da daha verimli şekilde uyumak isteyenlere ipucu verecek.

galaxy watch 4Samsung Galaxy Watch 4 için hazırlanan en yeni güncelleme 10 Şubat’ta gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER