Teknoloji

Galaxy Watch Active 2 yakında Türkiye’ye geliyor

galaxy watch active 2 türkiye

Galaxy Unpacked etkinliğini mümkün olduğu kadar Galaxy Note 10 ve Note 10+‘a ayırmak isteyen Samsung, bu nedenle Galaxy Watch Active 2’nin resmi duyurusunu hafta başında yapmıştı. Samsung Türkiye de, Unpacked etkinliğinin bitimiyle birlikte Galaxy Watch Active Türkiye çıkış tarihi ile ilgili açıklamayı yaptı.

Samsung’un çeşitli özellikler ekleyerek eklediği akıllı saati 13 Eylül’de yurt dışında satışa sunuyor. Samsung Türkiye de akıllı saati eylül ayı içinde ülkemizde piyasaya çıkarmayı hedefliyor. Böyelikle Galaxy Watch Active 2’de sunulan dokunmatik bezel halkanın nasıl çalıştığını merak edenler, bir an önce deneyimlemek isteyenler fazla beklemeyecekler.

Galaxy Watch Active 2 klasikleşmiş bezeli dijitalleştirerek ilginç bir yenilik sunuyor. Dijital hâle gelen bezel ile menüler arasında dolaşmak kolaylaşırken, ekran boyutu da artıyor. Kavisli Super AMOLED ekranın bir parçası olan dönen dokunmatik çerçeveyi saat yönünde veya saat yönünün aksine çevirerek ekranlar arasında geçiş yapabilir, favori uygulamalarınızı kolayca seçebilirsiniz. Yenilenen One UI da sade, net ve doğal bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Şık bir saat isteyen kullanıcılar, My Style renk algılama algoritması ile Galaxy Watch Active 2’lerinin dijital kadranını kıyafetlerine göre ayarlayabilirsiniz. Galaxy Wearable uygulamasında bulunan bu özellik sayesinde, kıyafetlerinizin fotoğrafını çekip beş farklı renk düzeni arasından seçim yaparak saatinizin kadranını saniyeler içinde değiştirebilirsiniz. Her gün tarzınıza göre ayar yapabiliyor veya favori tarzlarınızı daha sonra kullanmak için kaydedebilirsiniz.

Galaxy Watch Active 2, Samsung’un belirttiğine Galaxy ekosisteminin en iyi özelliklerini her şeyi yapmak isteyen kullanıcılar için akıllı saatlere taşıyor. Örneğin, Galaxy Watch Active2’yi Galaxy uyumlu olan akıllı telefonunuza bağladığınızda, Galaxy Watch Active2’deki Watch Camera Controller uygulaması ile bileğinizden fotoğraf ve video çekebiliyor, çekilen görüntülerin ön izlemesini saat üzerinden görebiliyor, ön ve arka lensler arasında geçiş yapabiliyor, zamanlayıcı kurabiliyor ve fotoğrafın veya videonun son halini görebiliyorsunuz.

Ayrıca Galaxy akıllı telefonunuzdaki Wireless PowerShare özelliğini kullanarak Galaxy Watch Active 2’nizi kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz. Galaxy ekosistemiyle elde ettiğiniz Samsung Health, SmartThings ve diğer hizmetler için de saatiniz, seçili cihazlarınıza kolaylıkla entegre oluyor. Elbette, saatinizde yaptığınız her şey Knox teknolojisiyle korunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER