Teknoloji

Galaxy Watch Active 2 Türkiye’ye geldi, fiyatlar belli oldu

galaxy watch active 2

Samsung, geçtiğimiz yazın ortalarında duyurusunu yaptığı yeni akıllı saati Galaxy Watch Active 2’yi söz verdiği zamanda Türkiye’de satışa çıkardı.

Şirketin belirttiğine göre, Galaxy ailesinin bir parçası olan Galaxy Watch Active2, tüketicilerin kişisel yaşam tarzlarına yönelik özelleştirme seçenekleri sunmak, sağlıklı bir hayat tarzına bağlantılı yaşam sağlamak için yeni, kullanışlı ve gelişmiş özellikler sunuyor.

Galaxy Watch Active2 kullanıcıların uyku, antrenman ve stres yönetimi gibi sağlık hedeflerinden işleri verimli halletmeye kadar birçok konuda onlara yardımcı oluyor. Galaxy Watch Active2, hafif alüminyum ve paslanmaz çelik olmak üzere iki farklı materyal ile geliyor. Her iki model de 44 mm ve 40 mm çapında iki farklı boyutta sunuluyor. Hafif alüminyum model florlu elastomer (FKM) kayış, sağlam paslanmaz çelik ise deri kayışı ile eşleştirilmiş. Akıllı saatleri çeşitli kayış ve kadran seçenekleriyle özelleştirme imkanı da mevcut.

Galaxy Watch Active 2 klasikleşmiş bezel halkayı dijital hâle getiriyor. Ekranın kenarlarına sürükleyerek kullanılan sanal bezel halka ile menüler arasında dolaşmak kolaylaşırken, ekran boyutu da artmış oluyor.  My Style renk algılama algoritması ile Galaxy Watch Active 2 dijital kadranını kullanıcıların göre ayarlayabiliyor. Galaxy Wearable uygulamasında bulunan bu özellik sayesinde, kıyafetlerinizin fotoğrafını çekip beş farklı renk düzeni arasından seçim yaparak saatinizin kadranını saniyeler içinde değiştirebiliyorsunuz.

Galaxy Watch Active 2 beslenme, antrenman, uyku ve diğer sağlıklı yaşama teşvik eden unsurlar için tavsiyelerde bulunarak yaşam tarzınız için olumlu tercihler yapmanıza yardımcı oluyor. Galaxy Watch Active 2’nin arka kısmında yeni sağlık sensörleri de bulunuyor. Daha hızlı ölçüm yapabilen bu sensörler sayesinde verileri hızla alıp antrenman düzeninizi belirleyebiliyor ve hedefinize ulaşabiliyorsunuz. Galaxy Watch Active2, popüler sağlık uygulaması Samsung Health ile gerçek zamanlı stres düzeyinizi de takip ediyor. Önceki Galaxy Watch modeline kıyasla, gelişmiş uyku analizi algoritmaları daha sağlıklı uyku düzeni (dört aşamalı uyku ile) elde etmenize yardımcı olarak geceleri dinlenmenizi ve bir sonraki güne hazır hale gelmenizi sağlıyor.

Galaxy Watch Active2 diğer cihazlarınızla kolayca bağlı kalmanıza imkan sunuyor. Sosyal medya akışlarına tek bir dokunuşla erişebiliyor ve bu platformlardaki içeriklerinizle daha fazla etkileşime geçebiliyorsunuz. Bir tweet?e yanıt vermeniz veya beğeni göndermeniz de mümkün. Ayrıca bileğinizde bir video klip veya film fragmanı da izleyebiliyorsunuz. Bağlı kalmanızı kolaylaştıran bir diğer uygulama ise Spotify. Telefonunuzdan veya Galaxy Watch Active 2’nizden Samsung hesabınıza giriş yapabilir ve Spotify’daki içeriklerinize göz atıp kesintisiz bir müzik deneyimi yaşayabilirsiniz. Galaxy Watch Active 2, cihazlarla etkileşim kurarak müzik ve multimedya içeriklere daha kolay erişmenizi sağlıyor.

Galaxy Watch Active2’yi Galaxy seçili akıllı telefonunuza  bağladığınızda, Galaxy Watch Active2?deki Watch Camera Controller uygulaması ile bileğinizden fotoğraf ve video çekebiliyor, çekilen görüntülerin ön izlemesini saat üzerinden görebiliyor, ön ve arka lensler arasında geçiş yapabiliyor, zamanlayıcı kurabiliyor ve fotoğrafın veya videonun son halini görebiliyorsunuz. Galaxy akıllı telefonunuzdaki Wireless PowerShare özelliğini kullanarak Galaxy Watch Active 2’nizi kolaylıkla şarj edebiliyorsunuz. Galaxy ekosistemiyle elde ettiğiniz Samsung Health, SmartThings ve diğer hizmetler için de saatiniz, seçili cihazlarınıza kolaylıkla entegre oluyor. Elbette, saatinizde yaptığınız her şey Knox teknolojisiyle korunuyor.

Galaxy Watch Active 2 fiyatları ve renk seçenekleri

Galaxy Watch Active 2’nin 40 mm alüminyum versiyonu Mat Altın, Mat Gümüş ve Mat Siyah renk seçenekleri ve 1599 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla çıkıyor. 40 mm paslanmaz çelik versiyonu Altın, Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ve 2299 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla geliyor. 40 mm Under Armour Mat Siyah versiyonu için de 1699 TL’lik fiyat belirlendi.

44 mm alüminyum versiyonu Mat Altın, Mat Gümüş ve Mat Siyah renk seçenekleri ve 1699 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla sunuluyor. 2499 TL’lik Watch Active 2’nin 44 mm paslanmaz çelik versiyonu Altın, Siyah ve Gümüş renk seçenekleri ile satılıyor. 44 mm Under Armour Mat Siyah versiyonu ise 1799 TL’lik fiyattan alıcı bulacak.

İLGİLİ HABERLER