Teknoloji

Galaxy Watch Active 2 sızıntısı tüm renk seçeneklerini gösteriyor

samsung galaxy watch active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2, 5 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Güney Koreli şirketin yeni akıllı saati için geri sayımda sona doğru yaklaşılsa da, saate dair sızıntılar henüz kesilmiş değil. İki farklı kaynaktan gelen yeni sızıntılar, saatin tasarımını detaylı biçimde görmeyi sağlıyor.

Bu sızıntılardan ilki, Galaxy Watch Active 2’nin renk seçeneklerini gösteriyor. Akıllı saat, ilk etapta üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak gibi görünüyor. Bu renkler siyah, gri ve roze altın olacak.

Samsung yeni akıllı saati için ünlü spor markası Under Armour ile birlikte özel bir versiyon hazırladığı da ünlü duyumcu Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı. Bu versiyonda Under Armour ile birlikte geliştirilen çeşitli özelliklerin kullanıcılara sunulma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Galaxy Watch Active 2’nin Under Armour versiyonunu satın alanlar, Under Armour’un MapMyFitness, Endomondo ve MyFitnessPal gibi servislerinden yararlanma imkanına sahip olabilir.

Galaxy Watch Active 2’nin dokunmatik bir çerçeveye sahip olması bekleniyor. Bu sayede kullanıcıların ekrana fazla dokunmadan arayüz içinde dolaşabileceği belirtiliyor. Bluetooth 5.0 desteği, EKG çekebilme, 768 MB RAM, 4 GB dahili depolama alanı, Exynos 9110 yonga set, 360 x 360 çözünürlüklü Super AMOLED ekran saatin diğer özellikleri arasında sayılıyor.

Galaxy Watch Active 2 için iki farklı ekran seçeneği sunulacak

Akıllı saat için iki farklı boyut seçeneğinin sunulması bekleniyor. 40 mm. versiyonun 1.2 inç, 44 mm. versiyonun ise 1.4 inç büyüklüğünde bir panel taşıyacağı belirtiliyor. Küçük versiyonun 247 mAh, büyük versiyonun ise 340 mAh pille gelmesi öngörülüyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2, 5 ATM basınca kadar suyun altında çalışabilecek. Akıllı saatin dayanıklılık konusunda da MIL-STD 810G sertifikasına sahip olacağı belirtiliyor. Ekranı Gorilla Glass ile korunan saatin hem Wi-Fi hem de LTE versiyonları kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER