Manşetler

Video: Samsung Galaxy Watch Active 2 Kutusundan Çıkıyor

samsung galaxy watch active 2 kutu açılımı ve kutu içeriği

Samsung’un geçen yaz Galaxy Note 10 serisinden hemen önce tanıtımını yaptığı Galaxy Watch Active 2 akıllı saatler ekim ayında Türkiye’de satışa sunuldu. Galaxy Watch Active 2’nin 44mm paslanmaz çelik gövdeli versiyonu elimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız akıllı saatin kutusunu açıyor, kutu içeriği ve ilk kurulum hakkında detaylar veriyoruz.

Galaxy Watch Active 2’nin paslanmaz çelik versiyonu, alüminyum versiyona göre daha şık görünürken fiyatı da biraz daha yüksek seviyede. Alüminyum versiyonun fiyatları 1599 TL’den başlarken, 40mm kasalı paslanmaz çelik versiyon da 2299 TL fiyata sahip. Elimizdeki 44mm kasalı versiyon da 2499 TL’ye satılıyor.

Galaxy Watch Active 2, önceden kutularını açtığımız Samsung akıllı saatlerine göre daha mütevazı bir kutuda geliyor. Kutuda saat gövdesi, kayış, şarj adaptörü, kullanım kılavuzu gibi parçalar farklı kutularda paketlenmiş ve düzgün bir yerleşim sunulmuş.

Galaxy Watch Active 2’nin kutusundan bir adet deri kayış çıktı. Kayışı saatin gövdesine takmak Apple Watch’unkine göre biraz daha zahmetli görünse de, bizi fazla zorlamadı.

Akıllı saatin eşleştirme işlemi için Galaxy Note 10+’ı kullandık. Telefonda yüklü olan Galaxy Wearable uygulaması kullanılıyor. Eğer bu uygulama telefonunuzda yoksa, Google Play’den indirebilirsiniz.

Galaxy Watch Active 2’yi Note 10+’a yaklaştırdığımız zaman ekranın alt kısmında bir bilgi penceresi açıldı. Buradan kurulum işlemine başlanıyor. Birkaç dakika içinde kurulum tamamlanıyor ve bu sırada ne saate ne de akıllı telefona 1-2 tıklatma işleminden fazla dokunmadığımızı söylememiz gerekiyor.

Kurulum işlemi sonrasında akıllı saatle ilgili tüm ayar ve kontrolleri akıllı saat üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kadran değişikliklerini akıllı saat üzerinden yapabilirsiniz, ancak Galaxy Wearable uygulaması daha fazla kontrol imkanı sağlıyor.

Tizen tabanlı işletim sistemiyle gelen Galaxy Watch Active 2’yi ilk kez kullanmaya başladığınızda, saat kadranı, bildirimler, bileşenler, uygulama menüsü ve hızlı ayarlar gibi bölümlere nasıl gireceğinizi gösteren kısa bir turu da görebilirsiniz.

Galaxy Watch Active 2 ile ilgili olarak aklınıza takılan sorular, merak ettikleriniz varsa, bunları aşağıdaki yorum alanında bizimle paylaşabilirsiniz. Çok yakında yayınlayacağımız Galaxy Watch Active 2 incelemesinde bu soruların da cevaplarını vermeye çalışacağız. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER