Teknoloji

Samsung Galaxy Watch 7 ile kapasite ve performans sıçraması olacak

galaxy watch 7

Samsung’un Android ekosisteminde, özellikle Samsung Galaxy akıllı telefon kullanıcıları için sunduğu akıllı saatler arasında Galaxy Watch serisi önemli bir yere sahiptir. Samsung, Galaxy Watch 6 serisi ile kullanıcıların ihtiyaç duyabileceği çeşitliliği ve bağlantı seçeneklerini sunarak geniş bir yelpazede başarılı ürünler ortaya koymuştu. Galaxy Watch 7 ile Samsung, seriyi daha da genişletmeyi ve cihazları geleceğe daha iyi hazırlamak adına ciddi bir depolama alanı güncellemesi yapmayı planlıyor.

SamMobile‘ın verdiği bir habere göre Samsung bu yıl Galaxy Watch 7’nin üç farklı versiyonunu piyasaya sürebilir ki bu, alışılagelmişin bir adım ötesi anlamına geliyor. Bu versiyonlar sadece Wi-Fi ve Wi-Fi + eSIM varyantlarını içerecek şekilde altı farklı ürün çeşidi ile karşımıza çıkabilir. Haberde belirtilen model numaraları şöyle: Temel model için SM-L300 ve SM-L305, orta seviye model için SM-L310 ve SM-L315, ve en üst seviye model için SM-L700 ve SM-L705.

Samsung, akıllı saatlerindeki dahili depolama alanını iki katına çıkarabilir. Galaxy Watch 6 serisi 16GB dahili depolama ile gelmişti, bu da bir akıllı saat için oldukça yeterli bir alan. Ancak Galaxy Watch 7, 32GB dahili depolama ile gelerek, kullanıcıların tüm favori uygulamalarını yüklemesine ve hala saat üzerinde çevrimdışı müzik dinlemek için yer bulmasına olanak tanıyacak şekilde çok daha fazla geleceğe yönelik bir cihaz olabilir.

Galaxy Watch 7 yeniliklerin öncüsü olabilir

İlgili haber, önceki dedikoduları da tekrarlar nitelikte. Galaxy Watch 7, Samsung’un 3nm çip teknolojisine sahip ilk akıllı saati olabilir. Bu, Galaxy Watch 6’ya kıyasla %50 daha fazla enerji verimliliği anlamına gelecektir. Öte yandan akıllı saatler Wear OS ve One UI’nin daha yeni bir versiyonunu çalıştırabilir. Samsung’un bu akıllı saatleri, Temmuz 2024’te bir Galaxy Unpacked etkinliği sırasında tanıtması bekleniyor. Bu yeniliklerle birlikte, Samsung, kullanıcıların akıllı saat deneyimlerini daha da kişiselleştirmelerine ve uzun vadede kullanımlarını maksimize etmelerine olanak tanıyacak önemli adımlar atmış olacak.

İLGİLİ HABERLER