Fırsatlar

Samsung Galaxy Watch 6 Classic’e çok uygun bir fiyattan sahip olma imkanı

galaxy watch 6 classic

Özellikle Samsung Galaxy serisi bir akıllı telefona sahip olanlar için en uygun seçeneklerden bir tanesi, tabii ki Samsung markalı bir akıllı saat edinmek istiyor. En yeni Samsung modelleri olan Galaxy Watch 6 ve Watch 6 Classic, başta gelen cazip seçeneklerden oluyor. Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Samsung’un resmi mağazasında 8.199 TL veya 9.199 TL gibi fiyatlardan satılırken, Hepsiburada’da aynı 47mm kasalı modelin gümüş renkli versiyonunu 6.399 TL’ye satın almak mümkün oluyor.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic özellikleri

Samsung’un amiral gemisi olarak nitelendirilen Galaxy Watch serisinin en yeni üyesi Galaxy Watch 6 Classic, hem tasarımı hem de sunduğu yenilikçi fonksiyonlar ile dikkatleri üzerine çekiyor. 47 mm’lik gövdesiyle zarafeti ve gücü simgeleyen bu cihaz, daha önceki modellere kıyasla genişletilmiş ekran alanı ve inceltilmiş ekran çerçevelerine sahiptir.

Saatte yer alan özel bir tuş sayesinde kordon değişimi son derece pratik bir hale getirilmiş. Kullanıcılar stil ve rahatlığı ön planda tutarak, kordonlarını kolayca değiştirebiliyorlar. Galaxy Watch 6 Classic’te, piyasadaki birçok modelde bulunmayan safir kristal ekran bulunuyor; bu özellik sayesinde cihaz, çizilmelere ve diğer dış etkenlere karşı daha dirençli.

IP68 sertifikası ve 5 ATM desteği ile 50 metre derinlikte suya dayanıklılık özelliği de barındıran akıllı saat, su altında dahi kesintisiz bir şekilde performans sergiliyor. Uyku takibi fonksiyonu ile kullanıcıların uyku evrelerini, puanlarını ve tutarlılıklarını analiz eden cihaz, uyku koçluğu desteğiyle kişisel sağlık yönetimine yeni bir boyut getiriyor.

Samsung Galaxy Watch 6 Classic, sağlık izleme konusunda pek çok yeniliğe ev sahipliği yapıyor. Cihaz, yerleşik PPG sensörü ile kalp atış hızını ve ritmini düzenli olarak ölçüyor. Kalp ritmindeki düzensizlikleri tespit ettiğinde kullanıcıya bildirim göndererek ve EKG çekimi yapmalarını öneriyor. Böylece, kullanıcılar sağlık durumlarından sürekli haberdar ediliyor ve erken müdahale olanağı sunuluyor.

Bir önceki modelde olduğu gibi Samsung Galaxy Watch 6 Classic’in Biyoelektrik Empedans Analizi (BIA) sensörünün de korunduğunu belirtmek gerek. Bu sensör, kullanıcıların vücut bileşimleri hakkında detaylı bilgilere ulaşmalarını mümkün kılıyor.

En kapsamlı akıllı saat deneyimini sunma sözü veren cihazın fiyatı, muazzam bir indirimle kullanıcılara sunuluyor. Gümüş renkli modelin resmi fiyatı 9.199 TL iken, Hepsiburada’da sadece 6.399 TL’den alıcı buluyor.

Video: Samsung Galaxy S23 FE İncelemesi

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER