Teknoloji

Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro için yeni fotoğraflar

galaxy watch 5

Samsung’un 10 Ağustos’ta gerçekleştireceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün yanı sıra akıllı saatler Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro da tanıtılacak. Geri sayımda son on güne girilirken, sızıntılar da devam ediyor.

Etkinlikte tanıtılacak ürünlerin teknik özellikleriyle ilgili hâlâ bazı belirsizlikler mevcut. Ancak tasarımlar ise sızıntılar sayesinde büyük ölçüde netleşmiş durumda. Bunlara son olarak Watch 5 ve Watch 5 Pro’ya ait fotoğraflar eklendi.

Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan görsellerde saatin teknik özelliklerine dair bir bilgi yer almıyor. Ancak daha önce çıkan haberler, bu konuda bazı fikirler vermişti. Watch 5 için 40 ve 44 mm, Watch 5 Pro içinse 45 veya 46 mm gövde boyutu seçeneği sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Samsung’un renk seçenekleri konusunda ise biraz karmaşık bir yaklaşım izleyeceği söylenebilir. Watch 5 Pro siyah ve gümüş renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Watch 5’in 40 mm versiyonunun renk seçenekleri siyah, gümüş ve pembe altın olacak. 44 mm versiyon ise siyah, gümüş ve safir renklerle raflardaki yerini alacak. Samsung’un özel renk sunma konusunda tercihini Watch 5’ten yana kullandığı görülüyor.

Galaxy Watch 5 serisinin üyelerinin kutularından Wear OS 3.5 yüklü olarak çıkması bekleniyor. Ancak henüz bu konuda resmi bir bilgi verilmiş değil. Daha detaylı ve kesin bilgiler için 10 Ağustos’a kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER