Teknoloji

Galaxy Watch 5 serisi daha hızlı şarj adaptörleriyle gelecek

samsung galaxy watch 5 pro

Samsung Galaxy Watch 5 serisiyle ilgili söylentiler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Serinin üyeleri şimdi de ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) kayıtlarında boy gösterdi. SM-R900, SM-R910 ve SM-R920 model numaralı cihazlardan ikisi Watch 5’in 40 ve 44 mm. versiyonlarını, sonuncusu ise Watch 5 Pro’yu temsil ediyor.

Kayıtlarda saatin 10W bir şarj adaptörüyle geleceği de görülüyor. Samsung mevcut Watch 4 serisinde ve daha önceki akıllı saatlerinde 5W adaptörlere yer vermişti. Bu değişiklik, Samsung’un yeni akıllı saatlerinin daha hızlı şarj olacağı anlamına geliyor. Ancak Samsung’un şarj hızını 5W olarak sınırlamasının da ihtimaller arasında olduğu belirtiliyor.

Samsung’un yeni akıllı saatlerinde pil kapasitelerinin büyüyeceğini de belirtmek gerekiyor. Watch 5’in 40 mm. versiyonunun 276 mAh, 44 mm. versiyonunun ise 397 mAh kapasiteye sahip olması bekleniyor. Watch 5 Pro’nun ise 572 mAh pille geleceği söyleniyor.

galaxy watch 5Samsung’un Pro modelde dönen bir çerçeveye yer vermeyeceği iddiası da daha önce gündeme gelmişti. Bu iddiayı gündeme getiren duyumcu Ice Universe, ekranın etrafındaki çerçevenin ince olacağı bilgisini de paylaştı.

galaxy watch 5Galaxy Watch 5 serisinin üyelerinde Bluetooth, Wi-Fi ve NFC desteklerinin bulunması bekleniyor. Saatlerin LTE versiyonlarının da kullanıcıların karşısına çıkması öngörüler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER